• Godziny dzwonków

      Sobota 12.04.2025
    • Tygodniowe menu

      • Wtorek08. 04.
      • Obiad
        Barszcz czerwony niezabielany (żeberko wieprzowe – seler, soja, gorczyca, laktoza, ziemniaki, marchewka, buraki, seler, pietruszka, przyprawy – gluten, laktoza, jajo, seler, gorczyca, soja, sezam)

        Klopsy w sosie pomidorowym duszone (łopatka wieprzowa – seler, soja, gorczyca, laktoza, jajo, bułka tarta – mąka pszenna – gluten, sezam, cebula, koncentrat pomidorowy – mleko – laktoza, gluten, orzechy, dwutlenek siarki, soja, seler, gorczyca, śmietana - laktoza, przyprawy – gluten, laktoza, jajo, seler, gorczyca, soja, sezam, olej)
        Ziemniaki
        Marchew tarta
        K 230,11 kcal
        B 0,32 g
        T 0,16 g
        W 0,07 g
        Błonnik 0,41 g
      • Przekąska
        brak danych
      • Środa09. 04.
      • Obiad
        Żurek z ziemniakami i kiełbasą (żeberko wieprzowe – seler, soja, gorczyca, laktoza, żur – zboża – laktoza, kiełbasa – seler, soja, gorczyca, laktoza, ziemniaki, marchewka, pietruszka, seler, przyprawy – gluten, laktoza, jajo, seler, gorczyca, soja, sezam)

        Pierogi z jabłkiem gotowane (mąka pszenna – gluten, olej, jajo, sól, wiśnie)
        K 222,4 kcal
        B 1,0 g
        T 0,3 g
        W 1,1 g
        Błonnik 0,5 g
      • Przekąska
        brak danych
    • Librus Synergia
    • Biuletyn informacji publicznej
    • Facebook

    • CKE
    • Librus Synergia
    • Galeria zdjęć

        brak danych